Week van Papier

Van 12-18 mei staat Nederland in het teken van papier & karton. Want papier en karton zijn overal om ons heen, 24 uur per dag. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is best bijzonder. Tijdens ‘De week van het papier’ beleef je hoe hightech en natuurlijk papier & karton zijn. Veel plezier!

Papier is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Het wordt op vele manieren gebruikt: het fungeert als verpakking van online aankopen, als wc-papier, we schrijven er memo’s op en het staat als pak hagelslag op tafel. We gebruiken papier vaak zonder erbij stil te staan, terwijl het best iets bijzonders is.

Tijdens ‘De week van het papier’ laten we zien dat in de papier- en kartonindustrie op hightech niveau wordt gewerkt met nieuwe grondstoffen en er samen met de wetenschap spannende ontwikkelingen plaatsvinden. Ook schetsen we hoe het is om in onze sector te werken. De komende jaren hebben we nieuwe collega’s nodig waarmee we onze ambities waarmaken.

Meer informatie over o.a. het programma is te vinden op de website www.weekvanpapier.nl.

Tot ziens tijdens De week van het papier!

Het Plone® CMS - Open Source Web Content Management Systeem by is © 2000-${current_year} door de ${plonefoundation} et al.