Nieuws

Verzameling van nieuwsitems
Vacatures
Wij zijn op zoek naar (junior) projectmedewerkers om ons team te versterken, met name op het gebied van chemie.
KCPK in Agro&Chemie
Naar aanleiding van ons Innovatie-evenement op 1 februari, heeft Agro&Chemie een artikel geschreven over de interesse van onze industrie in alternatieve vezels.
KCPK vertegenwoordigt industrie tijdens meerdere bijeenkomsten
Onder andere tijdens de Empack, bij de KVGO-sessie in De Monsterkamer, en een verdiepingsbijeenkomst van het GroentenFruit Huis was het Kenniscentrum Papier en Karton aanwezig om de industrie te vertegenwoordigen. Hier vindt u de gehouden presentaties.
Nederlandse papier- en kartonsector bespaart 24% energie
We zijn op weg naar halvering van het energieverbruik! Uit een in juni 2014 verschenen rapport blijkt dat Nederlandse producenten van papier en karton en hun partners in de jaren 2006-2012 een energiebesparing van 24 procent hebben gerealiseerd. Daarmee is een belangrijke stap gezet om het ultieme doel – een halvering van het energieverbruik in 2020 – te behalen. Met de besparingen die de papierfabrieken in een jaar behalen, kunnen een half miljoen Nederlandse huishoudens een jaar lang van elektriciteit worden voorzien. Het succesverhaal van onze energietransitie wordt in een kleurrijke animatie toegelicht.
Jaarplan 2014-2016
Ieder jaar brengt KCPK een programma uit van onze activiteiten in dat jaar met een doorkijk naar de twee navolgende jaren.
Het Plone® CMS - Open Source Web Content Management Systeem by is © 2000-${current_year} door de ${plonefoundation} et al.