Loading…

1-11-2018: Jubileumbijeenkomst

Op 1 november viert het KCPK zijn twintigjarig bestaan met een groot evenement rond het project Atlas 2028 (zie hieronder). Uiteraard verzorgen we een hoogstaand programma: de resultaten worden gepresenteerd en de Young Talent Award & Innovatieaward worden uitgereikt.

Meer informatie over het programma verschijnt t.z.t. op deze pagina. Alvast meer weten? Neem contact op met Sanne.

Tot ziens op 1 november!

 

Atlas 2028: Verzameling en beoordeling van technologieën die het bij gezamenlijke toepassing theoretisch mogelijk maken om papier en karton te produceren met 75 procent minder energie/CO2-emissie en die in 2028 minimaal op (kleine) industriële schaal geïmplementeerd worden.

Overkoepelend voeren we dit jaar een project uit dat zich richt op technologieën die papier- en kartonbedrijven op eigen terrein kunnen toepassen en die tot een significante energiebesparing en CO2-emissiereductie leiden. De focus ligt op ontwikkelingen die binnen een termijn van maximaal tien jaar op industriële schaal gedemonstreerd kunnen worden. De resultaten presenteren we tijdens een jubileumbijeenkomst op 1 november als volledig overzicht bestaande uit factsheets van de afzonderlijke technologieën. Daarnaast verschijnt die dag een roadmap voor samenwerkingsprojecten tot 2028.